pikselikuva

19.12.2012

Robert Blumberg nimitetty operatiiviseksi johtajaksi (COO)

Valmet Automotive -konserni on kasvustrategiassaan keskellä positiivista muutosta. Yritykseen on perustettu uusi operatiivisen johtajan toimi, jotta toimitusjohtaja voi keskittyä entistä enemmän strategiaan, asiakkaisiin ja uuden liiketoiminnan hankkimiseen.

DI, MBA Robert Blumberg on nimitetty COO-tehtävään (Chief Operating Officer) 1. tammikuuta 2013 alkaen. Hän seuraa ja tukee kolmea liiketoimintalinjaa sekä laadun ja toimitusketjun hallintaa. Hän vastaa myös käynnissä olevista konsernitason muutosprojekteista.

Robert Blumberg raportoi toimitusjohtaja Ilpo Korhoselle ja hänestä tulee Valmet Automotiven johtoryhmän (Executive Team) jäsen. Liiketoimintalinjojen johtajat sekä laadusta ja toimitusketjusta vastaava johtaja raportoivat Robert Blumbergille.

Robert Blumberg tuli Valmet Automotiven palvelukseen syksyllä 2010. Han vastasi aluksi tuotannosta ja on sen jälkeen työskennellyt erilaisissa kehitysprojekteissa. Aikaisemmin hän työskenteli Metson palveluksessa.

Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Teija Åhlman
Puh: 020 484 8060
Sähköposti: teija.ahlman@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.Tiedostoliitteet

  • Robert_Blumberg_Dec2012.jpg
  • VA_business_structure_Jan1_2013.pdf