pikselikuva

02.03.2012

Valmet Automotive Saksan autoteollisuusliitto VDA:n jäseneksi

Valmet Automotiven avoautojen kattoja suunnitteleva ja valmistava yksikkö Saksan Osnabrückissä on Saksan autoteollisuusliitto VDA:n uusin jäsen. Jäsenyys autoteollisuuden tutkimus- ja kehitystyötä edistävässä yhteisjärjestössä on merkittävä Valmet Automotivelle, joka kuuluu maailman johtaviin avoautojen kattojärjestelmien tarjoajiin.

Valmet Automotive GmbH Osnabrück on nyt yksi VDA:n yli 600 jäsenyrityksestä. Jäseniin kuuluu niin maailman johtavia automerkkejä kuin autoteollisuuden alihankkijoita. VDA:n kautta jäsenet työstävät yhteisiä näkemyksiä ja yhteistoimintamalleja autoteollisuuteen. Autoteollisuusliitto on myös aktiivinen keskustelukumppani talouselämän, poliitikkojen, asiakasyritysten ja yleisen mielipiteen suuntaan.

Autoteollisuuden kestävä kehitys ja siihen liittyvät ratkaisut ovat VDA:n toiminnan keskeisiä teemoja. Valmet Automotive on nykyisin yksi maailman suurimmista avoautojen kattojen tuottajista. Korkean arvoluokan kattojärjestelmien suunnittelu- ja valmistuspalveluihin keskittyvän Valmet Automotiven sekä VDA:n tavoitteet ja näkemykset tulevaisuuden haasteista ja toimintamalleista vastaavat toisiaan.

Autoteollisuusliiton jäsenyys tarjoaa Valmet Automotivelle myös mahdollisuuden aiempaa syvällisempiin ja laajempiin keskusteluyhteyksiin Saksan autoteollisuuden eri tasoilla.

“Valmet Automotive on maailman avoautoteollisuuden keskeisiä toimijoita. VDA on meille juuri oikea foorumi. Me saamme jäsenyydestä merkittävää hyötyä, ja pystymme antamaan oman tärkeän osuutemme autoteollisuusliiton toimintaan”, toteaa Valmet Automotiven kattoliiketoiminnan johtaja Michael Hannemann.
 
Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Teija Åhlman
puh. 020 484 8060
 
Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.