pikselikuva

14.06.2017

Valmet Automotive rekrytoi taas, tarvetta varsinkin varastotyöntekijöistä

Valmet Automotive täydentää aiempia rekrytointejaan tänään käynnistyvällä kampanjalla, jossa haetaan Uudenkaupungin autotehtaalle noin 100 uutta työntekijää sisälogistiikan ja tuotannon tehtäviin. Kampanja jatkuu 16.7. asti, haku tapahtuu verkkosivujen kautta.

Valmet Automotive rekrytoi kaikkiaan lähes 2000 uutta työntekijää Mercedes-Benz GLC-katumaasturin tuotantoon. Aiemmin ilmoitettujen 1800 autonrakentajan ja toimihenkilön lisäksi haetaan nyt autotehtaan sisälogistiikan ja tuotannon tarpeisiin noin 100 henkilöä.

Täydentävän rekrytoinnin taustalla on GLC-katumaasturin tuotantoprosessin jatkuva kehitystyö sekä GLC:n vaativuus kaikissa tuotannon vaiheissa verrattuna Valmet Automotiven tähänastiseen päätuotteeseen, Mercedes-Benzin A-sarjaan.

Tänään alkavalla kampanjalla Valmet Automotive hakee autonrakentajia hitsaamon, maalaamon, kokoonpanon sekä sisäisen logistiikan tehtäviin. Sisälogistiikan tehtäviin haetaan ammattitaitoisia trukinkuljettajia sekä henkilöitä materiaalin vastaanottoon, varastointiin ja jakeluun.

– Tarjolla on monipuolisia tehtäviä, joissa työskennellään itsenäisesti mutta osana tiimiä. Sisälogistiikan tehtävissä arvostamme hakijoiden aiempaa työkokemusta vastaavissa tehtävissä, mutta tarjoamme tietysti koulutukseen kaikkiin tehtäviimme, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

Lisätietoa työpaikoista löytyy sivustolta www.autotehtaansankarit.fi sekä Valmet Automotiven koti- ja Facebook-sivuilta. Haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuajan kestäessä.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 3500 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.

www.valmet-automotive.com    www.facebook.com/ValmetAutomotive    www.autotehtaansankarit.fi