pikselikuva

01.03.2013

Valmet Automotive panostaa suunnittelupalvelujen kehitykseen

Valmet Automotive laajentaa strategiansa mukaisesti suunnittelupalvelujen tarjontaa. Asiakaskentässä tapahtuvat muutokset viittaavat suunnittelupalvelujen kysynnän jatkuvaan kasvuun. Suunnittelupalveluista on myös kehittynyt Valmet Automotiven kolmas merkittävä liiketoiminta-alue.
 
Valmet Automotive tarjoaa kaikkia autoteollisuuden asiakkaiden tarvitsemia palveluja, mukaan lukien suunnittelun, valmistuksen ja logistiikan. Suunnittelupalveluiden painopisteitä ovat tuotantoprosessien suunnittelu, projektinhallinta ja kokoautoprojektit sekä komponenttien kehitys ja niiden integrointi osaksi autoa.
 
Kyky sarjatuotannon nopeaan käynnistämiseen on Valmet Automotiven tärkeimpiä kilpailuvaltteja. Useista valmistusasiakkaista saadut kokemukset ovat hioneet tuotantoprosessien suunnittelun alansa kärkeen. Tuotteena ovat kokonaiset tuotantoprosessit, ja asiakkaina on yrityksiä myös autoteollisuuden ulkopuolelta.
 
Valmet Automotive kehittää aktiivisesti komponentteja niin sähkö- kuin polttomoottoriajoneuvoihin. Toiminta painottaa yrityksen integraattoriroolia varsinkin sähköautojen puolella. Sähköautojen kehitystyö on keskittynyt Uudenkaupungin tuotekehityskeskukseen,  Saksan Osnabrückin tuotekehitystiimit tarjoavat puolestaan kattavasti kaikkia suunnittelupalveluja. Lisäksi Valmet Automotiven Shanghain toimisto tuottaa suunnittelupalveluja kiinalaisille autonvalmistajille.
 
"Me vastaamme asiakastarpeisiin kehittämällä jatkuvasti toimintaamme. Suunnittelupalveluissa toimipaikkamme ovat verkostoituneet kokonaisuudeksi, jossa kaikki tukevat toisiaan asiakkaidemme eduksi. Tavoitteenamme on muuntaa teknologista osaamistamme palveluliiketoiminnaksi, ja suunnittelupalvelut on kehityksen edelläkävijä", kertoo Valmet Automotiven toimitusjohtaja Ilpo Korhonen.
 
 
Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Teija Åhlman
puh. 020 484 8060
 
Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.