pikselikuva

18.11.2010

USA:n suunnitteluyksikön vetäjä ja tuotantojohtaja Uuteenkaupunkiin nimitetty

Pasi Rannus suunnitteluyksikön vetäjäksi

Valmet Automotive avaa suunnitteluyksikön Delawaren osavaltiossa Yhdysvalloissa. Yksikön vetäjäksi on nimitetty koritehtaan johtajana toiminut Pasi Rannus. Hänen esimiehensä on suunnittelutoimintojen johtaja Heinrich Petra.

Yksikön perustaminen Yhdysvaltoihin perustuu Valmet Automotiven strategiaan vahvistaa suunnittelupalveluja ja toimintojaan Yhdysvalloissa. Yhtiöllä on jo laaja yhteistyökumppaneiden verkko Yhdysvaltain autoteollisuudessa. Fisker Automotiven pääkonttorissa Irvinessä Kaliforniassa työskentelee kolme Valmet Automotiven yhteysinsinööriä.

Robert Blumberg tuotantojohtajaksi

Valmistustoiminnon organisaatiota on vahvistettu perustamalla uusi tuotantojohtajan toimi. Tehtävässä on aloittanut DI Robert Blumberg. Hän raportoi varatoimitusjohtaja Risto Hukkaselle.

Robert Blumberg siirtyi Uuteenkaupunkiin Metsosta, jossa hän on johtanut paperi- ja kuituteknologia-liiketoiminnan projekteja Shanghaissa Kiinassa. Sitä ennen hän työskenteli Metson Turun yksikössä.

Pasi Rannuksen siirryttyä Yhdysvaltoihin koritehtaan johtajaksi on nimitetty Sami Lindén, joka aikaisemmin vastasi tehtaan kunnossapitotoiminnoista.

Sami Lindén sekä kokoonpanotehtaan johtaja Pasi Lammensalo, tuotannonohjauksen johtaja Pekka Virolainen ja hankinta- ja logistiikkajohtaja Tomi Arola raportoivat tuotantojohtaja Robert Blumbergille.

Robert Blumbergin lisäksi varatoimitusjohtaja Risto Hukkaselle raportoivat edelleen laatujohtaja Olli Kerajärvi sekä lähiaikoina valittava uusi henkilöstöjohtaja Seppo Nikulan siirryttyä kokonaan Metson palvelukseen.