pikselikuva

10.04.2012

Valmet Automotive taas ykkönen aloitteissa

Valmet Automotiven henkilöstö oli vuonna 2011 jälleen Suomen yritysten paras aloitteiden tekijä. Ykkössija tuli nyt viidennen kerran peräkkäin.

Valmet Automotive oli Johtamistaidon Opisto JTO:n vuosittain suorittaman kyselyn mukaan Suomen johtava yritys toiminnankehitysaloitteiden määrässä vuonna 2011. Valmet Automotiven henkilöstö teki 905 aloitetta sataa henkilöä kohden, kun toiseksi tulleessa yrityksessä määrä oli 867.

Aloitetoiminta on aina ollut tärkeää Valmet Automotivessa. Siihen on panostettu erityisesti 1980-luvun loppupuolelta alkaen, kun tuotannossa siirryttiin tiimitoimintaan. Oman työn tavoitteellinen kehittäminen on nykyisin osa jokaisen toimenkuvaa, sillä toiminnan jatkuva kehitys on merkittävä kilpailuvaltti ja toiminnan mittari kansainvälisessä autoteollisuudessa.

Johtamistaidon Opisto JTO:n aloitekyselyssä oli mukana 156 teollisuuden toimipaikkaa ja 37 100 henkilöä. Mukana olevissa yrityksissä henkilöstön aloitteita käytetään osana yrityksen kehittämistoimintaa.

Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Teija Åhlman
Puh: 020 484 8060
Sähköposti: teija.ahlman@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.