pikselikuva

26.03.2014

Valmet Automotive toimittaa autoja suoraan Veho Groupille 1.4. alkaen

Valmet Automotiven Uudessakaupungissa valmistamat ja Suomeen myytävät Mercedes-Benz A-sarjan autot tullaan 1.4.2014 alkaen toimittamaan suoraan Mercedes-Benzin maahantuojalle. Kyseisiä autoja ei jatkossa enää kierrätetä asiakastoimituksiin Saksan kautta.

Autojen toimituksia Suomeen yksinkertaistava järjestely on sovittu Valmet Automotiven, Daimlerin ja Veho Groupin kesken. Samalla Uudessakaupungissa aloitetaan A-sarjan autojen alustan suojaus.

Toistaiseksi kaikki Suomessa valmistetut A-sarjalaiset on laivattu Saksaan Bremerhaveniin, jossa autoille tehdään alustasuojaus. Huhtikuun alusta menettely muuttuu Suomen osalta siten, että Valmet Automotive hoitaa Suomeen myytävien autojen suojauksen, ja autot toimitetaan Uudestakaupungista suoraan Veho Groupille.

Valmet Automotive hoitaa valmistamilleen autoille suojauksen myös kaikille muille markkina-alueille, joissa suojaus vaaditaan.

Lisätietoja:

Tiedotuspäällikkö Karin Bäcklund, Veho Group
puh. 050 383 4490
sähköposti: karin.backlund@veho.fi

Viestintäpäällikkö Mikael Mäki, Valmet Automotive Oy
puh. 020 484 8011
sähköposti: mikael.maki@valmet-automotive.com


Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1600 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.
www.valmet-automotive.com