pikselikuva

26.01.2017

Valmet Automotive aloittaa 500 autonrakentajan rekrytoinnin

Valmet Automotive aloittaa tänään kaikkien aikojen suurimman yksittäisen rekrytointikampanjansa. Valmet Automotive hakee nyt kerralla 500 uutta autonrakentajaa Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin valmistukseen. Hakuaika on 26.1.–5.3.2017.

Uudet rekrytoinnit täydentävät viime vuoden lopun kampanjaa, jolla Valmet Automotive haki autonrakentajia GLC-katumaasturin tuotantoon Uudenkaupungin autotehtaalle. Hakumäärä on poikkeuksellisen suuri, haussa on kaikkiaan 500 uutta autonrakentajaa hitsaamon, maalaamon, kokoonpanon sekä sisäisen logistiikan tehtäviin. GLC-mallin sarjavalmistus alkaa vuoden 2017 alkupuolella.

– Erityisen merkillepantavaa tänään alkaneessa kampanjassa on sen laajuus. Haemme nyt viiden viikon aikana peräti 500 uutta autonrakentajaa. Suuren määrän taustalla ovat sekä GLC-sarjatuotannon pian tuleva aloitus että GLC-mallin vahva kysyntä. Edellinen kampanjamme oli menestys, ja nyt odotamme jälleen merkittävää määrää hakemuksia, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

Valmet Automotive rekrytoi tämän vuoden aikana kaikkiaan yli 1000 autonrakentajaa. Rekrytoinnit jatkuvat kevään aikana.

Lisätietoa työpaikoista löytyy rekrytoinnin tueksi avatulta Autotehtaan Sankarit -sivustolta (www.autotehtaansankarit.fi) sekä Valmet Automotiven koti- ja Facebook-sivuilta. Haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuajan kestäessä, ja ne jatkuvat maaliskuun ajan.

Lisätietoja:
Henkilöstöjohtaja Tomi Salo
puh. 020 484 8417
tomi.salo(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com     www.facebook.com/ValmetAutomotive     www.autotehtaansankarit.fi