pikselikuva

26.07.2012

Työhakuun Valmet Automotivelle

Valmet Automotive ja Daimler AG ovat ilmoittaneet, että Valmet Automotive ryhtyy valmistamaan uuden Mercedes-Benz A-sarjan autoja Uudenkaupungin tehtaalla. Suunnitelmien mukaan Suomessa valmistetaan yli 100 000 A-sarjan autoa vuodesta 2013 vuoteen 2016. Projektin myötä Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaalle tulee avautumaan runsaasti uusia työpaikkoja eri tehtäviin.

Toimihenkilöt
Kuluvan vuoden aikana Daimler-projekti tulee työllistämään henkilöstöä muun muassa tuotantoteknisessä suunnittelussa ja ostossa. Näihin tehtäviin Valmet Automotive tulee julkistamaan työpaikkoja ilmoitusten kautta. Myös avoimet hakemukset ovat tervetulleita.

Linkki avoimeen toimihenkilöpaikkahakemukseen:
https://careers.fi/metso/add_application.cgi?language=fin&job_id=5204

Tuotantohenkilöt
Tuotannossa projekti tulee työllistämään henkilöstöä vuodesta 2013 alkaen. Tehtäviä täytetään aluksi talon sisältä, mutta vuodesta 2014 alkaen tarvitsemme lisätyövoimaa autonrakennukseen. Avointen paikkojen määrä riippuu tuotelinjojemme tuotantomääristä. Otamme toki mielellämme hakemuksia myös tuotantolinjatehtäviin jo nyt, mutta on syytä muistaa, että näiden tehtävien täyttämiseen kuluu vielä runsaasti aikaa.

Linkki avoimeen tuotantohenkilöpaikkahakemukseen:
https://careers.fi/metso/add_application.cgi?language=fin&job_id=5205

Tiedotamme Daimler-projektin myötä avautuvista työpaikoista sitä mukaa, kun ne tulevat ajankohtaisiksi.

Lisätiedot:
Toimihenkilöpaikat: Anneli Nummela, puh. 020 484 8412 (tavoitettavissa 6.8. alkaen)
Tuotantohenkilöpaikat: Juha Laitala, puh. 020 484 8416 (tavoitettavissa 13.8. alkaen)