pikselikuva

01.12.2014

604 haki autonrakentajaksi Valmet Automotiveen

604 autonrakentajan urasta kiinnostunutta jätti hakemuksensa Valmet Automotivelle marraskuun rekrytointikampanjan aikana. Avoimia tehtäviä Uudenkaupungin autotehtaalla oli tarjolla yli 100. Rekrytointikampanjan myötä autotehdas saavuttaa Mercedes-Benzin A-sarjan valmistuksen edellyttämän henkilöstövahvuuden.

Tuotantohenkilöstön määrää on lisätty Uudenkaupungin autotehtaalla suunnitelmallisesti A-sarjan valmistusmäärien mukaan. Valmet Automotive on rekrytoinut uusia autonrakentajia kesästä 2013 alkaen, ja tällä hetkellä autotehtaalla työskentelee noin 1300 autonrakentajaa sekä 300 toimihenkilöä.

– Olemme hyvin tyytyväisiä rekrytointikampanjamme tulokseen. Kampanjan toimenpiteet, kuten aktiivinen sosiaalisen median hyödyntäminen, alueelliset pestuumarkkinat sekä Suomen ensimmäinen valtakunnallinen virtuaalinen pestuumarkkinatapahtuma saivat runsaasti huomiota, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Juha Laitala.

Uudet autonrakentajat saavat neljän viikon koulutuksen tehtäviinsä. Hyväksytysti suoritetun rekrytointikoulutuksen jälkeen Valmet Automotive tarjoaa vakituisen työn autotehtaan hitsaamossa, maalaamossa tai kokoonpano-osastolla. Haastattelut ja valinnat ovat jo käynnissä.

– Saavutamme tällä kampanjalla sen autonrakentajien määrän, jota A-sarjan valmistukseen tarvitaan. Tulemme jatkossakin rekrytoimaan henkilöstöä, varsinkin erilaisiin tuotannon tukitehtäviin. Tällä hetkellä haemme muun muassa sähköasentajia ja henkilöitä kunnossapidon tehtäviin, kertoo Laitala.

Lisätietoja:
HR-asiantuntija Juha Laitala
puh. 020 484 8416
juha.laitala(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.

www.valmet-automotive.com                         www.facebook.com/ValmetAutomotive