pikselikuva

28.05.2014

Esko Harila on nimitetty Valmet Automotiven talousjohtajaksi

Valmet Automotive -konsernin talousjohtajaksi (CFO) on nimitetty DI Esko Harila. Harila on aiemmin toiminut useissa taloushallinnon tehtävissä Rautaruukki Oyj:ssä sekä Fortacossa.

Harilalla on kattavaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä valmistavassa teollisuudessa. Rautaruukissa hän on toiminut Business Controllerina ja divisioonan talousjohtajana. Konepajateollisuuden sopimusvalmistaja Fortacossa Harila on toiminut vt. toimitusjohtajana, ja siirtyy Valmet Automotiveen Fortacon talousjohtajan tehtävästä.

Esko Harila aloittaa tehtävässään Valmet Automotivessa 11.8.2014. Nykyinen talousjohtaja Olli-Pekka Vanhanen siirtyy toisen työnantajan palvelukseen 1.8.2014 alkaen. Harila raportoi toimitusjohtaja Ilpo Korhoselle ja on Valmet Automotiven johtoryhmän jäsen.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on noin 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.
www.valmet-automotive.com