pikselikuva

28.05.2014

Valmet Automotiven hallitukseen muutoksia

Valmet Automotiven hallituksen kokoonpano on muuttunut. Hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Olli Vaartimo jatkaa hallituksen jäsenenä, puheenjohtajana toimii jatkossa Jarkko Sairanen, joka on ollut hallituksen jäsen vuodesta 2010. Lisäksi Peter Augustsson ja Harri Nikunen ovat jättäneet tehtävänsä Valmet Automotiven hallituksessa.

Uusina jäseninä hallitukseen tulevat Pontos Groupin toimitusjohtaja Kai Becker sekä Metson apulaislakiasiainjohtaja Priha Pohjanpalo.

Valmet Automotiven hallituksen kokoonpano on seuraava:
Jarkko Sairanen (puheenjohtaja)
Kai Becker
Franz-Josef Paefgen
Priha Pohjanpalo
Hans Joachim Schöpf
Olli Vaartimo

Valmet Automotive kiittää Olli Vaartimoa hänen vahvasta panoksestaan Valmet Automotiven hyväksi monivuotisen puheenjohtajakauden aikana, sekä Peter Augustssonia ja Harri Nikusta heidän toiminnastaan hallituksessa.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on noin 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.
www.valmet-automotive.com